Resa till Vaxholm

Vi har preliminärt bokat en resa till Vaxholms fästning den 4.11.2017. I Waxholms fästning visas bl.a. en hel del fint material om Bomarsund.

Vi reser 7.30 med Rosella och Vikingline buss, kommer fram till Vaxholm ca kl. 11.00. Guidas av Erik Himmelstrand i Vaxholms fästning och äter sedan lunch i Vaxholm ca kl.13.00, vi har också möjlighet att få en stadstur tillsammans med Björn Greitz. Vi lämnar Vaxholm ca 15.30, det finns tid för shopping i ca 2 timmar innan vi återvänder till Kapellskär och Rosella som avgår kl. 20.00. Pris för färja inkl. frukost, buss och guidning inkl. sjötaxi i Vaxholm är ca 60€/person, om vi blir minst 20 personer. Tillkommer kostnader för lunch och middag.

Anmäl er gärna så fort som möjligt till Geir Henriksen bomarsundgard@aland.net Även ickemedlemmar är välkomna! Er anmälan vill vi ha senast den 28.10 kl. 16.00.

You Might Also Like:
Dolby_bomardemang_edited
Dolby_LucasVC_edited
Brierly_flottan
Morel_Fatio_fransktbatteri
Brännklint
Adress:
Rangsbyvägen 6, 
AX-22430 Saltvik, Finland   ordförande: Folke Karlsson

© 2017 Mats Adamczak