Höstmötet 2015 (Röda korsgården)

November 18, 2015

 

HÖSTMÖTET hölls i Röda Korsgården onsdagen den 18.11.2015 kl. 19.00  

Vi diskuterade strategin för föreningens fortsatta arbete! Den avgående landskaps - regeringens skrivning i budgetförslaget för år 2016, är väldigt vagt och allmänt hållet. Inom Sällskapets styrelse anser vi att vi är vid vägs ände! Lyckas vi inte intressera den nya landskapsregeringen för satsningar i Bomarsund, så ser inte vi någon mening med att fortsätta verksamheten med inriktning på bl.a. byggande av besökscentret enligt framtagna planer. 

 

Driften av besökscentret, om det blir av, är en nyckelfråga. Styrelsen anser att Sällskapet måste ta initiativ till lösning av driften t.ex. genom att en stiftelse bildas, som sedan ansvarar för den framtida driften av centret.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

DET NYA BESÖKSCENTRETS BYGGNAD OCH UTSTÄLLNING BÖRJAR TA FORM! SPÄNNANDE! VÄLKOMMEN TILL BOMARSUNDSSÄLLSKAPETS HÖSTMÖTE DEN 4.12.2019 KL. 18.30! VI TR...

September 24, 2019

Jubileumsvandring i Bomarsund 9.6.2019.

June 9, 2019

1/15
Please reload

You Might Also Like:
Dolby_bomardemang_edited
Dolby_LucasVC_edited
Brierly_flottan
Morel_Fatio_fransktbatteri
Brännklint
Adress:
Rangsbyvägen 6, 
AX-22430 Saltvik, Finland   ordförande: Folke Karlsson

© 2017 Mats Adamczak